Henna Brow

Bryn Styling er ikke noget nyt, men har være brugt og kendt længe af især celebrities i bl.a. London, New York og Hollywood, ja i hele verden.
Bryns Styling er for alle. Den perfekte løsning uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn.

 

Henna Brow styling

Få fyldigere og kraftigere bryn med Brow Henna.  Denne helt nye behandling kan tilpases alt efter behov. Ønsker du mere fylde på dine bryn, har du et ar som du gerne vil skjule eller har du nærmest ingen bryn men ønsker at få det her og nu, så er vores Brow Henna behandlinger noget for dig. Brow Henna holder i huden alt imellem 8 til 14 dage, og på hårene i op til 8 uger. Med Henna Bror styling Måles der og optegnes på huden før farvning så man kan korrigere i formen.

Henna brow styling

kr. 365,-
Book Henna Brow Styling

Henna Brow
Få fyldigere og kraftigere bryn med Brow Henna.  Denne helt nye behandling kan tilpases alt efter behov. Ønsker du mere fylde på dine bryn, har du et ar som du gerne vil skjule eller har du nærmest ingen bryn men ønsker at få det her og nu, så er vores Brow Henna behandlinger noget for dig. Brow Henna holder i huden alt imellem 8 til 14 dage, og på hårene i op til 8 uger. Med Henna Brow tages der udgangspunkt i dit eget bryn.

 – varighed ca. 30 min.

kr. 265,-

Book Henna Brow