Bio-Therapeutic-nano

Opstramning med BT-nano. Det perfekte løft – til hver en tid, med microstrøm.

Nu kan vi hjælpe dig endnu bedre med at udglatte rynker og linjer!

Som noget nyt tilbyder vi Mikrostrøm-behandling i klinikken med den roste og populære bt-nano.

Mikrostrøm er en af de mest populære og effektive behandlinger til moden hud. Med mikrostrøm benytter man sig af en lav strøm (under 500 mikroampere), der virker ved at stimulere den underliggende muskulatur, der dels bliver styrket og dels trækker sig sammen. Resultatet er, at linjer og rynker mindskes og hudens struktur forbedres. Resultatet kan ses øjeblikkeligt, og bliver bedre for hver behandling der udføres.

Og bare rolig; strømmen er så let, at den næsten ikke mærkes 🙂

Opstramning med BT-nano. Det perfekte løft – til hver en tid, med microstrøm.

Kom ind i klinikken og hør, om Mikrostrøm kunne være den rigtige behandling for dig.

Microstrøm er en af de mest populære behandlinger til moden hud. Microstrøm anvendes hos alternative praktiserende behandlere til at helbrede muskelskader og hos kosmetologer til opstramning afhuden. Resultaterne kommer øjeblikkeligt og bliver bedre for hver behandling der udføres.

Mikrostrøm anvender en lav elektrisk strøm der efterligner kroppens egne naturlige impulser som de fleste ikke kan fornemme.

Hensigten med mikrostrøm i hudpleje branchen er at gøre behandlingerne imod ældningstegn mere virkningsfulde og effektive så linjer og rynker mindskes, hudens struktur forbedres og hudens udseende bliver synligt bedre.

BT-Cocktail lift treatment
ca. 75 min.

kr. 665,-

Behandlingen indeholder, hudanalyse, afrens, peeling, opstramning med bt-nano microstrøm, maske, serum, creme og øjencreme, samt produktpenetration med BT-nano. Behandlingen bliver udført i Bio-Therapeutic´s produkter for optimal virkning.

Køb et kur forløb på 6 behandlinger og betal kun for 5 behandlinger.

Book BT-Cocktail lift her


BT-Cocktail lift treatment ( i forbindelse med anden ansigtsbehandling)
ca. 15 min.

kr. 215,-

Denne behandling kan bookes sammen med alle andre behandlinger, dog ikke med Vie Collections behandlinger. Behandlingen udføres som den ansigtsbehandling der bookes plus opstramning med BT-nano microstrøm. Denne behandling kan ikke bookes alene.


BT-eye lift treatment
ca. 90 min.

kr. 765,-

Behandlingen indeholder, hudanalyse, afrens, peeling, opstramning med bt-nano microstrøm, med fokus på øjnene maske, serum, creme og øjencreme. Ca 10 min med IE-øjenmaske.

Behandlingen bliver udført i Bio-Therapeutic´s produkter for optimal virkning.

Køb et kur forløb på 6 behandlinger og betal kun for 5 behandlinger.

Book BT-eye lift her


OBS… Disse behandlinger kan ikke udføres hvis du har:

  • Pacemaker
  • Epilepsi
  • Er gravid
  • Cancer
  • Blodprop
  • Årebetændelse
  • Lægebehandling