Vi skaber resultater

Målrettet hudpleje med enestående resultater hos Klinik SMUK.

Vi videreuddanner os hele tiden så vi altid er på forkant med udviklingen inden for både negle og hudpleje, og vipper. Derfor kan vi give dig den optimale behandling hver gang. Personlig ansigtsbehandling skræddersyet til dig.

Huden ændrer sig efter vejr og vind, hormonelle ændringer og efter fysiske og psykiske ændringer.

Som professionel kosmetolog har vi ekspertisen til at sammensætte en behandling, som er fuldstændigt tilpasset dit specielle behov og ikke blot følge en given behandling.

Vi har vores ekspertise i anti-age samt pigmentforandringer. Vi ser mange resultater ved vores behandlinger, og vi har mange individuelle behandlinger til hjælp mod alt slags anti-age. Samt stor erfaring inde for området. Vi har valgt vores produkter efter målrettede resultater. Men stadig ren og naturlig.

Klinik smuk er en af de første hudpleje kliniker i Danmark der har Vie-Collection og er derfor en af de førende Vie forhandlere. Og ligeledes var vi en af de første kliniker i landet der havde shellac hvilket gør os til en af de mest erfarende shellac kliniker.

Vi har samtidig mange års erfaring inde for negle og Vippe extensions er vores helt store expertområde. vi følger med tidens trend og opdatere hele tiden vores kunnen med nye kurser.

Vi byder dig velkommen i vores skønne univers.

Betina Bitsch

betina_bitsch

Betina Bitsch:
Certificeret Kosmetolog og CND grandmaster negletekniker, Blink lash master vippe tekniker certificeret ved lashbar CPH. Certificeret Volume vippeteknikker ved Lashbar cph. Certficeret Mega Volume teknikker ved Maven TD USA. Certificeret opgraderet Volume Teknikker ved Jolash.
Indehaver af klinik SMUK.
Færdiguddannet i 2006. Har sideløbende deltaget i masser af kurser og holder sig opdateret med de nyeste trends på markedet.