Resultatorienteret hudpleje

Hvilken hudtype?
Hos os er der et stort udvalg af ansigtsbehandlinger. Dette for at kunne behandle enhver hudtype samt tilstand.

Hudtilstanden ændrer sig hele tiden efter vejr og vind, hormonelle ændringer og efter fysiske og psykiske ændringer, og kan sagtens påvirkes i en positiv retning. Det er både vigtigt at forebygge men vi kan også hjælpe hvis du allerede har et problem.

Ansigtsbehandlinger kan dog ikke stå alene, en god og korrekt hjemmepleje er også vigtigt for at vi kan opnå resultater.

Vi hjælper din hud på rette vej ved at kickstarte og afbalancere, mens du holder ved lige derhjemme. Det er samtidig også vigtig selvom man har opnået tilfredstillende resultater at man jævnligt følger op på sin hudpleje rutiner netop fordi hudtilstanden hele tiden ændre sig, så måske er det F.eks en anden creme man skal bruge næste gang end den man er vandt til.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal booke kan du booke klinik SMUK youth behandling. Den er skræddersyet efter så den passe til dig og din hud.

Vi er eksperter i Anti-age samt pigmentforandringer/solskader, tør hud.

Vi skræddersyer enhver behandling så den passer til netop dig, din hudtype og din hudtilstand. Til dette har vi valgt de bedste og mest effektive, men stadig rene og naturlige produkter på markedet til brug i klinikbehandlinger samt til hjemmepleje.

Vie Collection
Vie Collection er en medi eksklusiv proffessionel cosmeceutical hudplejeserie dedikeret til alle der ønsker at bevare hudens ungdommelige udseende.

Avancerede produkter og behandlinger, inspireret af æstetisk medicin, designet til kosmetologer. Målrettede løsninger dedikeret til anti-aging effekt.