Efterår

Har i det ligesom jeg? at sommeren nærmest kun lige var begyndt, og nu er det allered efterår, koldt snart vinter og lige om lidt jul igen.

Om vi vil det eller ej betyder det at vi skal  til at beskytte vores hud mod vejret. Vind, kulde, blæst, regn, kulde varme påvirkeninger er ting der spiller en rolle for hvordan vores hud har det. Vi har et par gode cremer både fra matis og vie som beskytter mod dette. oG vi har også lige fået en rigtig lækkert vitamin maske ind ad døren som i kan læse mere om under nyheder.

Det er også tiden hvor vi skal begynde at kigge på alle vores pigment forandringer som vi har fået hend over sommeren. Vie collection Ultra Concentrated Acid Peel. en ansigtsbehandling med meget gode reslultater i forhold til pigmentforandringer og mange andre ting. Vie collection har også en masse gode produkter mod pigmentering. Bland andet Laser light Concentrate, som er inspireret af laserens synlige precisions effekt til at modvirke lokale mørke pletter. Med C+ System, en kombination af førende lysning ingredienser for en målrettet korrektion af mørke pletter og Citric Acid velkendt som en virkningsfuld eksfoliant til at reducere forekomsten af mørke pletter. Pris 399,-

Kom endelig ind og hør nærmere 🙂

Efterår

Tags: , , ,Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *