Kissed by Mii selvbruner serie

Kissed by Mii er Mii´s nye selvbruner serie.

Normalt er jeg ikke så god til selvbruner, jeg er ikke god til at tage mig den tid det tar at få det til at blive ordentligt uden pletter og streger osv, så derfor får jeg det sjældent gjort. Men denne skulle jo testes.

Og jeg må sige at jeg er meget positiv overrasket.  Den var nem at smørre ud. Har dog en meget mørk guide farve så blev lige lidt nervøs, men så kan man da se hvor man er kommet til.

Men da det hele var smurt ud var det faktisk rigtig flot. Dagen efter da jeg stod op var jeg noget spændt på om jeg var blevet neger. Men nej, det lå bare rigtig flot. Og rigtig naturligt. Farven passede så flot til mig. Den er i tre forskellige farver og jeg havde selvfølgelig valgt den lyse til min lyse hud. Men man kunne slet ikke se det var selvbruner. Det er nu over en uge siden jeg brugte den. Og jeg må sige. Den holder godt. Farven er stadig flot, selvfølgelig er den blevet lidt lysere, men jeg har aldrig prøvet en selvbruner før hvor farven aftager så flot. Ingen skjolder, pletter eller streger. Jeg er solgt. Den skal jeg nok få brugt.

De findes som sagt i tre nuancer i skum og i creme. Så er der er kropscreme med lidt selvbruner i samt en til ansigtet. En rigtig lækker krops peeling samt body lotion. Hele konceptet er så fint og jeg er vild med det. Flot emballage. Og så lugter det ikke ligesom selvbruner som regel gør.

Kissed by Mii

Tags: , ,Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *